separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

Italijan se automobilom iz Engleske uputio ka Rimu, ali ga je navigacija 'prevarila': Završio je u mestu gde retko koji stranac zalazi


Na kraju je završio i u bolnici.


Vozač "jaguara" Liuđi Rimonti (81) krenuo je na put iz Njukasla u Rim. No, u jednom trenutku shvatio je da ipak nije stigao u prestonicu Italiije, već u nemački grad Rom, jer ga je navigacija u njegovom automobilu navela na pogrešnu stranu.

Stariji muškarac primetio je "nešto sumnjivo" tek kada je shvatio da u tom vremenskom intervalu treba da ugleda panoramu Rima, a umesto toga, ugledao je selo nadomak Kelna od 65 stanovnika, piše Skaj njuz.

Rimonti je u trenutku kada je shvatio gde se nalazi, izašao iz automobila, ali nije podigao ručnu kočnicu, tako da je njegov "jaguar" krenuo u rikverc i, gle čuda, oborio tablu na kojoj piše naziv ovog nemačkog mesta u koje je Italijan stigao umesto Rima.

Pokušao je, doduše, da "obuzda" svoj automobil, ali su ga otvorena vrata oborila na tlo. Preventivno je otišao u bolnicu, ali se ispostavilo da nema ozbiljnije povrede.

Rimonti je, prema pisanju medija, odlučio da sačeka da mu limari srede automobil, a nakon toga nastaviće put ka Rimu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti