separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

NISU MOGLI DA ŽIVE JEDNO BEZ DRUGOG: Bračni par izvršio samoubistvo kada su saznali da jedan od njih dvoje NAJVEROVATNIJE UMIRE!


Ostavili su oproštajno pismo u kojem su sve objasnili!


Hauard (80) i Žaklina (78), stariji bračni par iz Velsa, izvršili su samoubistvo nakon što su saznali da je Hauardova bolest uznapredovala i da će najverovatnije umreti. Tom prilikom, oni su napisali oproštajna pisma za porodicu, prijatelje, kao i za advokata koji je zastupao njihove interese. 

Kako se navodi, oni su se na čin samoubistva odlučili pošto nisu mogli da zamisle život jedno bez drugoga.  

U pismu koje su ostavili oni su naveli kako su imali sjajan život uz rečenicu "niko od nas dvoje ne želi da živi bez onog drugog".  

Prema svedočenju porodice i prijatelja, Hauard je bolovao od raka creva, i bio palijativno zbrinjen od strane svoje supruge, koja je po profesiji bila bivša medicinska sestra.  

Pre nego što su izvršili samoubistvo, oni su ostavljali cedulje sa imenima na određenim predmetim i na taj način su podelili svoj imetak između dragih osoba.  

Kako su ih opisali u komšiluku, oni su bili skladan par koji je bio omiljen u komšiluku, koji je bio bez dece, ali su delili istu strast prema putovanju, muzici i fotografiji.  

Noć pre ubistva, neko od njih dvoje je poturio komšiji ispod vrata pismo u kojem su naveli da su izvršili samoubistvo i da pozovu policiju. 

Uz pismo se nalazila i nepoznata suma novca. Prilikom ulaska u kuću, policija je Hauarda pronašla u kadi, dok se Žaklina nalazila u krevetu. 

Patolog koji je vršio uviđaj, saopštio je da je par preminuo od posledica gušenja.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti