AKTUELNO

Astrolozi veruju da za svaku osobu postoji karmički limit, teolozi da je dovoljno živeti onako kako to nalaže Biblija, dok se psiholozi i lajf kučevi ne bave time da li je nečija sudbina predodređena, već pomažu ljudima da prevaziđu probleme na koje nailaze.

Astrolog Olga Jovanović za Pink ističe da astrolozi veruju u karmičke zapise i putovanje iz inkarnacije u inkarnaciju.

- Mi verujemo u karmu. Na osnovu nekih koncepata ponašanja, na osnovu toga šta smo radili tokom prethodnih inkarnacija imamo određene karmičke kodekse koje moramo da odživimo – navodi Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema njenim rečima, postoji karmički limit koji se ne može prestići.

- Recimo, ako nekome po sudbinskom kodu nije predodređeno da će imati dobre partnerske odnose, ta osoba može da ide kod psihologa, ali samo da olakša sebi put da to prihvati – istakla je ona.

Teolog i verski analitičar Miloš Stojković se ne slaže sa idejom o ikarnacijama i prethodnim životima.

Ona je ukazala da mnogi ljudi ne žele da prihvate život kakav jeste i preuzmu odgovornost za njega, pa odlaze kod duhovnika i astrologa tražeći spas, dok im psiholog pomaže da reše konkretan problem.

Foto: TV Pink Printscreen

- Razlika između astrologije, religije i psihologije je u tome što psihologija deluje u sadašnjosti. Pokušava da pomogne osobi da nađe u sebi snagu da reši probleme na koje nailazi – navela je Jagodić.

Psilog i lajf kouč Ljiljana Jagodić kaže da najviše radi sa ljudima koji imaju probleme u partnerskim odnosim.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi nismo ni sinovi, ni kćeri, ni riba, ni vodolija, ni vaga, ni Zvezda… Zvezde je stvorio Bog. Mi smo sinovi i ćeri Boga i on taj koji nas je stvorio kao slobodna bića. On je dopustio ono što mi želimo, dao nam je put kojim mi trebamo ići i to je naši izbor – naveo je Stojković.

Kako je dodao pojedinci imaju izbor i ako urade nešto pogrešno moraju da preuzmu odgovornost istakavši da ljudima nisu potrebni astrolozi, kada imaju duhovnike i da su jednina pravila koja treba poštovati zapisana u Bibiliji.

#Astrologija

'