AKTUELNO

Britanac Stephen Mckears (72) počeo je da dovodi u pitanje svoj zdrav razum jedve večeri dok je spavao u svojoj šupi. Počeo je da primećuje da mu neko pomera stvari. I to čak tako, da nisu bile samo nasumično postavljene, već su bile uredno spakovane.

Zbunjen, ali odlučan da reši misteriju, g. Mckears je odlučio da isprazni cev i raznese njen sadržaj. Bio je zapanjen kad je otkrio da je sve sigurno ponovo na svom mestu sledeće jutro. Nešto se definitivno dešavalo u toj šupi.

Pozvao je u pomoć prijatelja i komšiju Rodneia Holbrooka, i odlučili su da postave kameru kako bi uhvatili duhovitog korisnika jednom za svagda.

Ono što su otkrili bilo je neočekivano neobično. Bio je to slatki i odlučni miš, koji je uredno uzimao jednu po jednu stvar i slagao ih na mesto, u pokušaju da održi svoj dom čistim.

Mr. Holbrook je bio zapanjen marljivim ponašanjem miša.

- Zovem ga Brekit Mouse zato što se gomilao za Brekit – rekao je Mckears, i dodao:

- Najteža stvar bila je plastični nastavak na kraju creva i lanac električne bušilice. U početku nisam znao šta je to. Deca su govorila da je to duh.

-Jednog dana sam ispraznio cev i raširio sadržaj sa strane - a sutradan su se svi ponovo vratili. Mislio sam da ludim – rekao je iznenađeni čovek.

#Miš

#Penzioner

'