AKTUELNO

Ukoliko se osećate emotivnije narednih dana, krivite za to Mesec.

Ove nedelje savetujemo vam da pogledate u Mesec jer će pun krvavi Mesec sledeći put da se pojavi tek 2021. godine, a ono što će on uraditi za naš ljubavni i seksualni život pratiće nas sve do tada.

Svaki od horoskopskih znakova osetiče čudne vibracije i promene. Ovaj Mesec s razlogom nosi naziv “pun krvavi vučji Mesec”, a njegovo pomračenje koje se dešava u januaru je razlog zašto ga smatramo vučijim jer je to vreme kada su stari narodi verovali da vukovi počinju da love oko sela. Super mesec je zato što je veoma blizu Zemlje, a krvavi jer se na njegovoj površini reflektuju zraci Sunca koji mu daju crvenu boju.

Ovakav Mesec samo će doprineti super dobrim vibracijama u našim životima. Osećaćemo se emotivno i strastveno, pa nemojte da se iznendaite ako vam na pamet padne neka velika ideja o tome kako biste mogli da doprinesete poboljšanju zdravlja planete i kako da rešite neke političke probleme. Imaćete snage da se vratite na vaš put i da bez suzdržavanja i smetnje pratite put koji ste sebi zacrtali.

Svaki od horoskopskih znakova će osetiti uticaj ovog Meseca, a najviše Vodolija, Lav, škorpija i Bik. Oni će osetiti veći uticaj i motivaciju da nešto promene i da njihova kreativnost dođe do izražaja. Nemiojte da se iznenadite ako uhvatite sebe kao ste u potrazi za nekom školom plesa ili umetnosti.

Foto: Wikipedia

Neće nas ovo pomračenje dotaći samo 20. januara kada će biti vidljivo na nebu, nego ćemo njegov uticaj osećati sve do 16. jula 2019. godine kada će se desiti novo pomračenje Meseca. Tada, imaćemo želju da uradimo neke nove stvari i da nešto promenimo u životu, kao i da radimo stvari koje će nas učiniti srećnima.

Budite spremni da tada preispitate vašu karijeru i poslovne planove, pratite ličnu strast ili da se odlučite da je vreme da započnete novu vezu nakon bolnog raskida. Šta god od toga da bude - biće dobro.

Sve do sredine jula ne očekuje nas pomračenje Meseca, a do novog super punog krvavog vučijeg Meseca moraćemo da sačekamo i par godina. Pre nego nas obraduje pomračenje Meseca u julu, tačno dve nedelje pre toga očekuje nas pomračenje Sunca. Jedino što nam preostaje jeste da svima poželimo lepe i zanimljive trenutke koji sigurno dolaze polovinom 2019. godine.

#Mesec

'