separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

Igrali se brutalnog se*sa kao u filmu '50 nijansi sive', a onda je ona završila MODRA, KRVAVA I IŠČUPANE KOSE! (FOTO)


Sve zbog 'sigurne reči'.


Grube seksualne igrice pretvorile su se u nešto mnogo gore nakon što je žena iz Velike Britanije zaboravila sigurnu reč koja je glasila "kuvalo za jaja".

Din Vilkins (36) je svoju ljubavnicu Lusi Arčer (33) ošamario i udario pre nego što je samo u grudnjaku istrčala na ulicu.

- Bez brige, samo se igramo - doviknuo je on nakon toga zaprepašćenim komšijama.

Neko je ipak pozvao policiju, a Lusi su zatekli krvavog nosa, otečenog obraza, počupane kose, iščašenog ramena i s tragovima gušenja na vratu.

Šest dana ranije ona mu je navodno rekla da bi volela da je on "otme i zaveže za drvo", a u noći kada se sve to dogodilo njih dvoje su pili i konzumirali kokain.

Par, koji se upoznao na Tinderu, redovno je snimao svoj grubi seks i na snimcima se vidi kako udaraju i šamaraju jedno drugo tokom seksualnog odnosa. Sigurnu reč smislili su nakon što joj je on jednom prilikom gurnuo prste duboko u grlo.

- Nikad se ni jedno od nas nije žalilo da je nešto previše grubo, zato smo hteli da to podignemo na viši nivo - ispričao je Din na sudu.

- Puna sam modrica - napisala mu je u jednoj poruci dve nedelje pre ove situacije.

On je objasnio da je mislio da je samo htela da se pohvali.

Sud je odlučio da je žena ipak pretrpela povrede tokom seksualnih igrica na koje nije pristala, te će Vilkins biti osuđen u toku ovog meseca, prenosi "The Sun".

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti