AKTUELNO

Još je pod utiskom njihovog nedavnog sukoba.

Zorica Marković i Miki Đuričić su uvek naglašavali koliko poštuju jedno drugo i izbegavali su međusobne sukobe do pre dva dana kada su žestoko zaratili zbog redosleda za kuvanje. Zorica je i ovog jutra bila pod utiskom tog sukoba, pa je uz prvu kafu ogovarala Mikija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ružnu reč nisam rekla za njega. Sto puta me budio, daj mi kafu, daj mi šećer, deli... Nego majmunčina, gladan i nervozan. I u svakom rijalitiju koga je mlatnuo svi su mu oprostili. E pa, ja neću. Da on nasrće i da ga trojica iz obezbeđenja zadržavaju? Naleteo si na mene? Naleteo si na rudu. Ja bih mogla da ga provociram, da me udari i da odmah ide napolje, ali neću da budem takav čovek. Priča mi da nemam nikog i da sam teleća glava. I on je krivoglava gorila. Nabijem ga na k*rac - bila je ljuta Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se osvrnula i na Mikijeve ljubavne avanture iz ove i prošle sezone "Zadruge", pa je otkrila da ima devojku napolju za koju niko od ukućana nije znao.

J*bač, on se zaljubio. Uništi onu ženu, ovu zeza ovde. Svi su j*bači na violini. Još kad ustane i krene da mi priča o moralu. I ta što mu šalje garderobu, kada izađe ide kod nje u inostranstvo. To mi je on rekao - otkrila je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA ĆE SANJA REĆI NA OVO? Dok je bila u njegovim veštim rukama, Matora se prisetila svog vrelog sna: TRLJALA SAM SE O KREVET! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zorica Marković

'