AKTUELNO

Jutarnju letargiju prekinuo je dolazak fitnes instruktora.

Zadrugari su iza sebe ostavili burnu noć u kojoj su gledali snimke najzanimljivijih dešavanja iz Bele kuće. Mnoge tajne su izašle na videlo, pa su ukućani do duboko u noć raspredali o novim saznanjima. Zbog toga ovog jutra nisu bili raspoloženi za buđenje, a retki od njih koji su ustali iz kreveta pili su jutarnju kafu u tišini.

Jutarnju letargiju prekinuo je dolazak fitnes instruktora koji su se zaputili pravo u spavaću sobu da bi zadrugare podigli na noge.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Dobro jutro. Hajde malo da se razbudimo i razgibamo napolju. Da znate kako je lepo vreme. Malo ćemo se danas igrati. Biće malo dinamičnije i zanimljivije - najavila je jedna od instruktorki.

Ukućani su nalazili razna opravdanja zbog čega ne bi trebalo da vežbaju. Mnogi su tvrdili da su bolesni, a Sale Tru je rekao da ne može da vežba jer mu je slomljeno srce pre sedam godina kada ga je ostavila devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo nije razgibavanje, ovo je odmah s*ks - vikala je Jovana Tomić Matora zadihano i zasmejala svoje cimere.

Rada Vasić se nije najbolje snašla sa koracima rutine, pa je Zorica Marković našla način da joj najbolje dočara kako treba da se kreće.

Samo ideš levo desno, kao da igraš kolo - objasnila je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA ĆE SANJA REĆI NA OVO? Dok je bila u njegovim veštim rukama, Matora se prisetila svog vrelog sna: TRLJALA SAM SE O KREVET! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'