AKTUELNO

Po njihovom mišljenju, Subotićeva je posesivna.

Voditelj Ognjen Nestorović je večeras u studiju u Šimanovcima ugostio podršku zadrugara čiji su postupci prethodnih dana obeležili rijaliti "Zadrugu 2".

Među Ognjenovim gošćama našle su se mama Jelene Golubović, Svetlana, mama Baneta Čolaka, Jasmina, mama Marka Miljkovića, Nedeljka i sestra Alekse Savića, Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je David površan. Koliko Aleksandra drami, njegovi odgovori se svode na to da se on "sprda", on treba da da odgovor koji bi je umirio. Aleksandra je posesivna, da - rekla je Banetova mama Jasmina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moje lično mišljenje je da Aleksandra traži pažnju. Ona to nije imala kada je trebalo da ima i sada traži više od Davida pažnje. Oni su meni slatki, oni se svađaju, idu, vraćaju se... - rekla je Nedeljka, mama Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su u studiju emitovani snimci najžešćih svađa ljubavnog para Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, gošće su prokomentarisale šta misle o njihovom odnosu.

Ja ovde vidim samo neko prebacivanje, nerazumevanje, sputavanje - rekla je Jelenina mama Svetlana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: FOLIRAO JE KAKO BI SPAVAO PORED ZERINE, a sada je Banetova majka progovorila o LAŽNIM SUZAMA SVOG SINA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'