AKTUELNO

Smeta joj što im Aleksandra ne da da se druže.

Tokom noćašnje emisije "Pitanja gledalaca" goruća tema za crnim stolom bio je ljubavni trougao između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać. Zadrugari smatraju da se između Ane i Davida dešava nešto više od prijateljstva, a Aleksandra je zbog toga napravila haos i zapretila svojoj jačoj polovini da će okončati njihovu vezu koja je već neko vreme na staklenim nogama.

Drvo mudrosti je danas poželelo da razgovara sa Anom o celoj zbrci koja je nastala zbog njenog i Davidovog druženja.

Uvek je haos oko mene, a ja ništa ne radim. Ja samo sedim i smejem se i uvek se nešto dešava. Valjda zato što sam ja slatka i nasmejana. Ne razumem zašto se devojke plaše da će se njihovi momci zaljubiti u mene - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

David je zanimljiv i duhovit, prija mi njegova energija. Vidim da on želi da se druži sa mnom, ali ne sme od Aleksandre. Prija mu moje društvo, ne vidim razlog zašto se ne bismo svi družili iako je on u vezi - dodala je ona.

Drvo je upitalo Anu da li je primetila neke emocije sa Davidove strane.

Nisam primetila. Ako se ja nasmejem nekome ili me neko pomazi, ne znači da se sviđamo jedno drugome. Ja volim da širim ljubav i pozitivnu energiju, ja sam uvek za ljubav. Ne znam zašto Aleksandra misli drugačije, ali ona to misli za svaku devojku. Ne znam šta da radim, jedino da stavim neku masku i kacigu na glavu. Ja ću svakako nastaviti da se družim sa njim - odgovorila je ona.

Ana je naglasila i koliko joj nedostaje otac koji je nedavno preminuo, a Drvo joj je, da bi je oraspoložilo, omogućilo da čuje pesmu po svom izboru. Ona se odlučila za numeru "Ko to meni fali da je tu".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je na odlasku zagrlila Drvo u znak zahvalnosti, ali nije izdržala da ne pecne Aleksandru.

Pazi samo da ti se ne naljuti devojka, ako je imaš - dobacila je Ana prozivku na Subotićkin račun.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IZGLEDAŠ KAO RASPALI VAMPIR! Dorotea ŽESTOKO ZARATILA sa Brendonom, pale teške uvrede! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Ana Korać

'