AKTUELNO

Zorica je razbila predrasude koje je imala o njemu.

Novi zadrugar Karađorđe Subotić više puta je naglasio da je razlog njegovog ulaska u Belu kuću to što želi da opovrgne glasine koje o njemu širi njegova bivša žena Ljuba Pantović. On je istakao da želi da se predstavi ljudima u drugačijem svetlu, a prva koja je o njemu promenila mišljenje je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su razgovarali uz prvu jutarnju kafu, a Zorica je naglasila da je imala osećaj da je on u suštini dobar čovek i da joj je drago što se u to uverila. Karađorđe je pričao kako je podržavao Ljubinu karijeru bodibilderke, a zauzvrat ga je ona ocrnila u javnosti.

Ljudska glupost nema granice. Ja sam šampion. Da vidim kako bi bila šampion da nije bilo mene? To sve košta. Ja sam klošarčina, alkoholičar... Baš vidim da sam takav - bio je izrevoltiran Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Sve mi je jasno. Grad je mali, sve znamo. Ja pogrešim nekad u rezonu, ali u tvom slučaju nisam pogrešila i drago mi je što si ovde - dodala je Zorica.
Bitno je da se ta enigma jednom razreši. Ja sam joj dao džip i 15.000 evra. Šta je meni ona dala? Opanjkavala me i ocrnila. Imao sam ja probleme, ali sam se nosio sa tim - kazao je Karađorđe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ODLEPIO ZA NJOM! Toma napisao Luni LJUBAVNU PESMU, Adam mu priznao da može da bude deo njihove porodice, pa otkrio: MI NISMO SLOBU NA POČETKU GOTIVILI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Karađorđe Subotić

'