AKTUELNO

Svađe između njih dvoje ne prestaju.

Milionski auditorijum koji pomno prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju. Voditelj Milan Milošević je uputio naredno pitanje Branislavu Radoniću Brendonu.

Rekao si da psihički analiziraš zadrugare, zašto mi se čini da se ta analiza svodi na to da li ti daju hranu ili ne - glasilo je pitanje za Brendona.

Foto: TvPink Printscreen

Ljudi meni ovde nisu interesantni ni psihički ni fizički. Ja ne volim da tračarim ljude, volim da ih psihološki analiziram i uglavnom su se moje analize i ostvarile. Većina vas mi je ovde dosadan. Ja sam inferionan ovde u odnosu na vas.
Šta si ti ovde prikazao? Čime se ti ovde izdvajaš. Koji je ovde tvoj šou - ukljičila se Jelena, na šta joj je odgovorio da je nebitna.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom ovoga se oglasila i Dorotea Jovanović koja neretko ulazi u sukob sa svojim cimerom, pa su ponovo osvežili svoj odnos još jednom svađom.

Ja sam ta koja je u njemu izazvala fizičku agresiju, a on to u drugima. Po tome se vidi koliko je on labilna ličnost - rekla je Jovanovićeva.
Ti si pukla sa mozgom. Mnogo izgledaš lepše u tuđoj garderobi. Uskače mi u krevet danas kao raspali vampr. Mrš, smrdiš - odbrusio je Brendon Dorotei.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BILI SU NA IVICI DA VODE LJUBAV, A DANAS VODE RAT! Olja BESNA na Tomu zbog budžeta pa mu poručula: ON JE FOLIRANT! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'