AKTUELNO

Subotićeva ne može da se pomiri sa činjenicom da Dragojević ima slobodu da komunicira sa svojim cimerkama.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Aleksandra Subotić je saznala da je njen dečko David Dragojević šaputao sa Anom Korać i priznao kako mu je dosadno, sa čime se i ona složila, a potom su oboje bili mišljenja da bi se rado "zezali i zbijali šale", ali se bivši fudbaler ogradio i rekao da ne može jer nije slobodan.

Zbog ovoga je Subotićeva pobesnela pa je urlala na svog dragoj i otišla u izolaciju, a za njom i David koji je pokušavao da joj se pravda, ali bezuspešno. Naime, Aleksandra je insistirala da joj prizna šta je to pričao sa Koraćevom, dok se on branio da se ne seća.

Foto: TvPink Printscreen

Mrš od mene. Sloni se iste sekunde. Se*eš kući sa svima. Da nemaš devojku? Evo nemaš devojku, je l' bi je je*o? Idi za*ebavaj se. Upropašćavaš me, pukla sam. Mnogo si se ti opustio, znaš! - prekorela je Subotićeva svog dečka.
Je l' ti ona lepša i bolja od mene? Šta si šaputao, reci mi? Hoćeš da pitam nju? Hoćeš da prođem glavom kroz zid. Prevarantu, ti si najgori od svih muškaraca - urlala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta sam šaputao, ništa bitno, idi pitaj. Što se primaš - odgovorio joj je David.
Ti i ja nismo više zajedno. Sada si slobodan, pa radi šta hoćeš. Boli me ku*ac šta ćete da radite. Je*te se. Uživaj, široki ti drumovi. Izlazim za pet sati maksimalno odavde. Radi šta god hoćeš. Ti si varljiv, nisi usmeren. Toliko ti je vredna ova pišljiva veza. Idi budi je*ač, radi šta god hoćeš. Kakav bre brak sa tobom? - bila je ljuta Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Dosadna si. Sandra, stalno mi prebacuješ, pun mi je ku*ac prebacivanja - rekao joj je David.

U jednom trenutku kamera je promenila ugao snimanja i na trenutak je kadar bio na prstenu koji se našao na podu. Da li je Davidu ispao slučajno ili je nehotice spao tokom svađe, ostaje nepoznato.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra i David su vodili duge pregovore, kojima se nije nazirao kraj. Subotićeva je i dalje ljuta na svoju jaču polovinu, dok on nije imao pravi odgovor na njeno pitanje.

Pročitajte još: Adam priznao da mu se dopada Eleonora, Marijana PUKLA OD LJUBOMORE, pa mu poručila: DETINJAST SI, NE MOGU DA TE PRIHVATIM TAKVOG! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'