AKTUELNO

Savić rešava svoje probleme na miran način.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Jedno od pitanja bilo je upućeno Branislavu Radoniću Brendonu koji često napada svog cimera Aleksu Savića.

Foto: TvPink Printscreen

Da nisi ti zaljubljen u Aleksu, pošto ga stalno napadaš - upitao je Milan Brendona.
Ja se zaljubljujem u sebe u ogledalu. Ja sam ovde ušao zaljubljen i oduzet. Aleksa je jedan od muškaraca koji je ljigav, perfidan, odvratan. O ovom dečku nemam nikakvo mišljenje, osim da ima sintetički marketing na osnovu mene. Trebalo bi da ga ignorišem. Ima sarkazam na licu, što je vrlo iritantno, ja to ne volim - rekao je Brendon šta misli o Aleksi.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, i mladi Savić je imao priliku da prokomentariše šta misli o svoj rijaliti cimeru i to veoma prigodnim tonom.

Konstantno spominje kako neće da mi daje sintetički marketing. Toliko sam mu i ja i Adam nebitni da konstantno priča - rekao je Aleksa i dodao da postoji mogućnost da je Brendon zaljubljen u njega pa ga neretko i napada.

Foto: TvPink Printscreen

Brendon nije štedeo reči za Aleksu i vređao ga bez ikakvog osnova, a on se trudio da ostane pribran i ne spušta se na njegov nivo.

Pročitajte još: IMALI SMO SE*S, BILO NAM JE TOP! Luna priznala da je LJUBOMORNA na odnos Marka i Dragane, pa otkrila da je VODILA LJUBAV sa Miljkovićem! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'