AKTUELNO

Miljković je priznao da ipak želi sa Đoganijevom da porazgovara i reše svoj odnos.

Milionski auditorijum koji pomno prati dešavanja u rijaliti programu "Zadruga" večeras imaju priliku da stanarima Bele kuće postave pitanje za sve ono što ih zanima. Voditelj Milan Milošević će postavljati ova pomalo škakljiva pitanja zadrugarima.

Tokom večeri došlo je do nesuglasica između Dragane Mitar i Marka Miljkovića zbog toga što je modelsica prebacila Miljkoviću da je uvlači u odnos sa Lunom Đogani i time daje povod za komentarisanje, a kada dođe vreme za suočavanje, on se povuče.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana, moraš nešto da shvatiš kad pričaš nešto protiv mene moraš apsolutno da govoriš istinu i iznosiš činjenice. Je l' ti to jasno? - rekao je povišenim tonom Marko.
Dobro, nemoj da vičeš. Seljačino - uzvratila mu je Dragana.
Jesam, seljačina sam sebi sam to dao za pravo - besan je bio Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog tebe je kuvao ljuto, jer ona ne voli, a on voli pikantno. On vodi računa o tebi, poštuje te. Drži te kao malo vode na dlanu - branila je Jelena svog rijaliti druga Marka.

Foto: TvPink Printscreen

Ne želim da komentarišem ovog nabeđenog kazanovu - rekla je ljuto Dragana.

Kako je ovo Marku veoma zasmetalo, on joj je poručio da se neće družiti sa njom, a da će sa Đoganijevom popričati u četiri oka i odlučiti u kom pravcu će njihov odnos otići.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DOBRO MI ŠAMAR NIJE LUPILA! Luna OGORČENA što joj se Teodora NIJE JAVILA, pa joj opasno zamerila! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'