AKTUELNO

Mića uspeo da izvuče iz nje ovo.

Milionski auditorijum koji pomno prati dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 2" večeras imaju priliku da stanarima Bele kuće postave pitanje za sve ono što ih zanima. .

Voditelj Milan Milošević je postavljao ova pomalo škakljiva pitanja zadrugarima, a jedno od njih je bilo upućeno Dragani Mitar koja ima veoma blizak odnos sa Markom Miljkovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li misliš da je između Lune i Marka bilo nečega u spoljnom svetu, pa zato ljubomoriše. Je l' misliš da ima pravo na njega - glasilo je pitanje za Draganu.
Prošle nedelje kada je Luna išla u izolaciju, Marko i ja smo sedeli ispred, ona je rekla "Zašto ne svratiš do mene", on joj je odgovorio da nema pozivnicu. Ja sam mu rekla da sam primetila da se nas dvoje više družimo... Marko meni nije ni muž, ni dečko, da bih ja njemu nešto branila. Pre nego što sam imala koflikt juče sa njom, rekla sam mu kakav god problem da imaš ne treba mene da provlačiš - rekla je Dragana, a onda nastavila:
Ja sam rekao Dragani da je mnogo čudno što su njih dvoje često zajedno. Sa druge strane Luna se nikada nije družila sa Markom, koji joj se na neki način dopada. Mislim da ovde Luna ljubomoriše - rekao je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam njemu rekla da ja vidim da on mene gleda kao drugaricu prema kojoj gaji neke emocije, to se vidi iz aviona. On je meni rekao da kada je sa mnom da oseća neku čudnu energiju. Možda sam ja pogrešila. Ja se slobodnije sa njim družim, mi granicu druženja nismo prešli, niti ćemo preći što se mene tiče - rekla je modelsica.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića nije mogao da odoli i ne da komentar na ovo pitanje, a ono što je on izjavio izvelo je Lunu iz takta pa je priznala nešto što je sve zadrugare šokiralo.

Imali smo se*s na fristajleru u separeu, bilo nam je top. Je l' se sećaš Marko? Nismo prijatelji, ja sam ljubomorna na Draganu i na njega - izjavila je besno Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRESREĆAN SUPRUG ZLATE ĐURKOVIĆ SE OGLASIO ZA PINK.RS NAKON RAZGOVORA SA NJOM! Vladimir otkrio kako se oseća nakon što je čuo Zlatu, pa objavio nešto što će sve ODUŠEVITI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'