AKTUELNO

Na ivici ljubavi i mržnje.

Mlada modna blogerka Luna Đogani je ušla u drugu sezonu ''Zadruge'' kako bi predstavila drugu stranu svoje ličnost, od one koju je plasirala u prvoj sezoni spomenutog rijaltiija. Ona je u ''Zadruzi 1'' započela emotivnu vezu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, što su mnogi osudili. Nešto malo pre kraja prve sezone "Zadruge" usledio je raskid, posle kog je Luna mislila da ga je prebolela, međutim nije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je emotivno doživela pesmu ''Samo se noćas pojavi'', za koju je u više navrata izjavljivala da baš ona opisuje njenu trenutnu ljubavnu situaciju, pa nije ni čudno što je ovako emotivno slušala i pevušila svaki njen stih.

Suze su samo navirale iz nje, pa je ona brže bolje pobegla u Rajski vrt gde je mogla da slobodno izrazi svoje emocije, daleko od očiju ostalih zadrugara.

Što si me tako povredio, što sam se zaljubila u tebe, što? Što sam ja zaslužila da se ovako osećam? Što si mi to uradio - govorila je kroz suze Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad će da prođe ova bol više, koliko meseci da traje, kada? - vikala je Luna.

Lunina majka Anabela je čvrsto verovala u njihovu ljubav pa je čak htela da za njih iznajmi stan gde bi oni živeli posle "Zadruge". Toga se setila Luna dok je u Rajskom vrtu kroz suze spominjala pevača.

Sve sam htela da ti pružim... Kako si me tako jadno prodao?! Niko ne može da zna koliko sam te zavolela. Ti si postao deo mene, Slobo. Ti si bio moje telence, moj mali anđeo čuvar, zašto si me tako lako ostavio?! Kako si pretvorio onu ljubav u mržnju - ronila je suze Luna i govorila.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'