AKTUELNO

Nova svađa na relaciji Subotić - Vrbaški.

Veridba koja je bila u nedelju u rijaliti programu "Zadruga 2" između Ivane Vrbaški, majke Mine Vrbaški i Karađorđa Subotića, oca Aleksandre Subotić, bila je jedna od tema tokom noći.

Foto: RTV Pink

Kada je došlo vreme da svoj stav iznese Mina Vrbaški, ona je rekla kako joj je najbitnije da je njena majka srećna i da bi volela da u budućnosti nešto "naraste" misleći da bi volela da dobije brata ili sestru.

Foto: RTV Pink

Juče kada su krenuli da nagađaju ko će da dođe, stvarno sam razmišljala šta da radim. Ja mislim da u ovom rijalitiju nikada nisam uvredila njenu majku. Ti si prva mojoj majci rekla: "Matora k*rvetino" - rekla je Mina.

Foto: RTV Pink

Tokom Mininog izlaganja došlo je do manje svađe između Aleksandre Subotić i Ivane Vrbaški koja se nije složila sa stavom ćerke svog verenika. Takođe svoj komentar izneo je i Miki Đuričić koji je sve vreme krivio Aleksandru.

Foto: RTV Pink

Njena majka je juče mene izvređala. Njena majka je meni rekla da sam jedna folirantkinja, kako nikada Mini nisam bila prijatelj i da sam izdajnik. Ja želim da moj otac bude srećan! - govorila je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

U jednom trenutku sa sastanka je izašao Aleksandrin dečko David Dragojević i počeo da se šeta po dvorištu, na šta je Aleksandra izjavila kako je njemu tako lakše. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'