AKTUELNO

Daće joj drugu šansu.

Juče su u Zadruzi Karađorđe Subotić i Ivana Vrbaški svoju vezu podigli na viši nivo. On ju je u programu uživo zaprosio. Ona je naravno pristala, ali njegova ćerka nije lepo dočekala te vesti, za razliku od Ivanine ćerke Mine Vrbaški koja je skakala od sreće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan Milošević je upitao Karađorđa Subotića kako je došao da zaključka da ga njegova ćerka mrzi jer uopšte nije bila srećna kada je juče ozvaničio svoju vezu sa Ivanom.

Ona je juče pokazala kako me ne poštuje kao roditelja. Svuda je pokušala da me napravi kao da sam infektivna budala. Sada ćemo imati priliku da se osamimo, pa ćemo videti - rekao je Karađorđe, pa je nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Upropastila nam je taj prelep trenutak. Nisam uspeo da doprem do nje. Njena odbojnost je bila jakog intenziteta. Ona iskreno ne veruje našu ljubav - pričao je Karađorđe, pa se ubacila Ivana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nisam ovakvu reakciju očekivala, nije mi jasno kako dete može da ode protiv roditelja. Svako zdravo dete bi bilo srećno. Vreme će pokazati sve - rekla je Ivana.

Na kraju je Marija Kulić ustala i iznela svoj stav o celoj situaciji. Ona je navela kako joj je Subotićeva rekla više puta da njen otac nije u finansijskoj situaciji da brine o detetu.

Aleksandra je rekla da njen otac nema sredstava za decu, Ivana mi izgleda neozbiljno. Ne znam što. Ne znam kako će to da funkcioniše. To jednom ocu ne može da se oprosti. Što se tiče ove situacije, ona je ovde u pravu - rekla je Marija.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Karađorđe Subotić

#Marija Kulić

'