AKTUELNO

Ona smatra da je njen bivši ovim postupkom pokazao da je ona bila u pravu za sve što je pričala o njemu.

Rijaliti "Zadruga" iz dana u dan obara rekorde gledanosti, a tako je bilo i juče, kada je u velelepnom gradu u Šimanovcima održana veridba Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića, Minine majke i Aleksandrinog oca.

Mina je sve to sa odobravanjem dočekala, dok je Aleksandra napravila pravu dramu zbog toga što su njih dvoje odlučili da to urade pred kamerama.

Subotićeva je u jednom trenutku pokušala i da napadne Ivanu, ali su je zadrugari i obezbeđenje sprečili u tome.

Foto: TvPink Printscreen

Povodom svih jučerašnjih dešavanja stupili smo u konatakt sa Ljubom Pantović, bivšom Karađorđevom suprugom i Aleksandrinom majkom, a ona nije imala nijednu lepu reč za glavne aktere ovih događaja.

- To je bio jedan pravi cirkus sa glavnim majmunom na čelu i neidentifikovanom osobom pored njega. Njih dvoje su time što su uradili ispali toliko bedni da ja nemam reči. Ne znam ni kako bi ih komentarisala, ne zaslužuju komentar. Da jedna šampionka komentariše dvoje ljudi koji su prodali svoje dupe za medijsku pažnju? - izjavila je Ljuba.

Ona je priznala da je sva dešavanja od juče pažljivo ispratila i da joj je čak i drago što se sve to desilo.

Foto: E-stock

- Bilo mi je smešno da gledam sve to. Jedino dobro u svemu tome jeste što je on ovim pokazao da sam bila u pravu za sve što sam pričala o njemu, da je pi*ketina, kukavica, nikogović, koji je spreman da proda i sopstvenu decu. On sinoć stoji pored uplakane Aleksandre i ceri se, smeje joj se, to govori sve o njemu - rekla nam je ona, pa se osvrnula i na Aleksandrinu histeruju posle veridbe:

PROČITAJTE JOŠ: NISAM MOGLA DA SE BORIM SA NEČIM ŠTO NE IDE! Sara OTVORILA DUŠU za Pink.rs posle raskida sa Vojketom, ovakav komentar od nje niste očekivali!

- A i ona je preterala, nije trebalo tako da reaguje, cela ta drama, vriska, urlanje, obaranje stvari. Trebalo je ili da reaguje kao dama, da priđe i čestita im ili da se napravi luda, kao da ne postoje, ali dostojanstveno, a ne onako. Svakim novim postupkom ona samu sebe kanali sve više, potpuno se izgubila - zaključila je Ljuba za Pink.rs.

Autor: V. T.

#Ivana Vrbaški

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'