AKTUELNO

Očajnički je molio da spavaju zajedno.

Ova noć je bila veoma burna i napeta za Zerinu Hećo i Baneta Čolaka koji su je proveli u žestokoj svađi. Zerina je izričita da želi da ostavi svog dečka, a on nije želeo da prihvati.

Zbog ovoga je Miki Đurić porazgovarao sa Banetom i posavetovao ga da je najbolje da njih dvoje raskinu, a potom ga iskritikovao.

Jesi li normalan, bre, nemoj ucenjivati ženu. Raskini sa devojkom... Ti nisi normalan dečko, ti si bolesnik - rekao je Miki Banetu.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je zbog svađe sa Banetom doživela nervni slom, pa je iz sveg glasa urlala i prepričavala prisutnim zadrugarima njihovu raspravu.

Hoće da se seče. Ja mu kažem da iskulira pet dana da se odvoji od mene, on odmah priča da će da se ubije i da se seče. Ja više ovo ne mogu da trpim. Ja imam dete o kome moram da razmišljam, ne mogu ovako da se ponašam - pričala je kroz suze Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Družiću se malo više sa ljudim, želim da spasim nas. Odvojićemo se na nekoliko dana, ali ne u smislu da odeš iz mog kreveta... Ja hoću, ali je meni mnogo teško da ja ne budem kraj tebe. Ja neću tražiti od tebe ni da me grliš ni da me ljubiš, samo nemoj da odeš od mene. To što ti nećeš da spavaš sa mnom meni je najstrašnije - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove svađe Bane i Zerina su se ponovo sastali u krevetu na Čolakovo insistiranje. Ona je teška srca ostala, a Bane joj je stavio glavu u krilo, i time je sprečio da ode.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEDOSATAJE JOJ SLOBA? Luna OČAJNIČKI TRAŽI LJUBAV: OSEĆAM SE VEOMA USAMLJENO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'