AKTUELNO

Ponovo joj je pevač u mislima.

Luna Đogani danima unazad priželjkuje da u Belu kuću uđe novi zadrugar koji će je zaseniti i sa kojim bi volela da provodi vreme. Ona je o ovome pričala sa Oljom Bajrami, čije su želje takođe bile iste.

Neka uđu dvojica, da ne uđe samo jedan pa da se pokvočkamo. Što maštamo ko će da dođe, prizivamo karmu - rekla je Olja.
Brate ko god novi da dođe, znaš... Kada bi za žurku ušla dva frajera - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je u krevetu naspram njih sedele Snežana Ilić, Luna je započela konverzaciju sa njom upitavši je koliko je puta bila zaljubljena i da li sada ima muškarca kraj sebe.

Razvela sam se u 39. godini. Bilo je veza, ali ništa ozbiljno. Ko kaže da ja sada nemam nikoga, samo ne znam da li ću ga imati kada izađem. Neki su bili stariji, neki su bili mlađi. Sa ovim čovekom sa kojim sam sada sam dugo. To je jedno lepo prijateljstvo. Ako tražiš nekoga ko ima mozak, nekoga sa kim imaš ista interesovanja. Mogla sam da se udam, ali nisam htela. To treba da bude neka posebna veza - objasnila je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

U tom trenutku Luna se setila svoje velike ljubavi Slobodana Radanovića i spomenula kako je smatrala da je njihova veza bila ona prava, ali se prevarila.

Ja sam mislila da je moja posebna, ali sam pogrešila. Sve se dešava sa razlogom. Da nismo imali gore, ne bi znali za bolje - rekla je Đoganijeva.
Prirodno je da se pogreši. Budeš sa nekim i onda saznaš da je budala - tešila ju je Ilićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Dorotea i Maja PROBUDILE Radu Vasić, ona napravila PRAVI HAOS, pa im ZAPRETILA: KAD VI PRAVITE DA SE JA ŠLOGIRAM, UNAKAZIĆU VAS! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'