AKTUELNO

Ona smatra da između njih dvoje ne postoje emocije

Nataša Moskva i Lazar Jeremić su se u rijalitiju "Zadruga 2" upustili u ljubavnu romansu u kojoj je veću zaljubljenost pokazao Jera, dok se Moskva ogradila i priznala da nije zaljubljena u njega i od želi samo se*s.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je tokom dana zbog nje skoči u jezero, a večeras su mu je Luna Đogani očitala lekciju i poručila mu da se trgne i odvoji od nje.

Šta je sa vama muškarcima. Vi niste normalni. Ovaj se seče, ovaj skače u jezero. Zbog koga, zbog čega? Ja sam imala vezu od devet ipo meseci, znaš kakva je to ljubav bila, ovo vaše nije ljubav. Nikada mi nije palo na pamet da sebe povredim. Svađali se jesmo. Zašto si sa nekim ako nije iskreno. To je razlog da praviš budalu od sebe. Misliš da će da te voli više ako se zadaviš u vodi. Imate li ikakvog dostojanstava u sebi? - povikala je Luna na Lazara.
Obostrane su emocije, samo ona neće da prizna. Ona neće, drži sve u sebi. Samo jedan dan je bila otvorena - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Potom se Đoganijeva prisetila svoje velike ljubavi Slobe Radanovića iz prethodne sezone ovog rijaliti programa.

Kleli su se u mene, pa evo šta je bilo. Da ti kažem, to tvoje nije ni LJ od ljubavi. Da je to ljubav, vi ne biste radili to što sada radite - rekla je Luna.

Pročitajte još: MOJA PORODICA VOLI MEDIJE PO SVAKU CENU! Nakon što su se Ivana i Karađorđe VERILI, Aleksandra OTVORILA DUŠU I PRIZNALA: OVO JE LOŠE PO NJEGA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

'