AKTUELNO

Želela je i dete sa njim, a sada očima ne može da ga vidi!

Bane Čolak i Zerina Hećo su u najgledaniji rijaliti program u regionu "Zadrugu 2" ušli su kao ljubavni par ali tokom borakva u Beloj kući imali su nebrojeno nesuglasica.

Naime, Banetu smeta što se Zerina provokavitno oblači i pije alhohol na žurkama, zbog čega su se žestoko posvađali, a nju se najviše uvredilo što ju je zadrugar nazivao alhoholičarkom što su mnogi osudili i komentarisali da je Bane ljubomoran.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zerina i Bane sedeli su u pabu i pokušali da rasprave o stvarima koje su ih povredile, a potom se njihov razgovor pretopio u žestoku svađu.

Makni se od mene. Smaraš - na ivici suza pričala je Zerina.
Ti što ovo sada razgovaraš pokazuješ kolika si kamenčina od čoveka. Ti si stena - rekao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne želim više da pričam sa tobom. Ovome nema rešenja. Ja sam priču sa tobom završila. Moj bivši muž koji je bio ljubomoran je nula za tebe - izjavila je Zerina.
Pa vrati mu se - besno je rekao Bane.

Kako njihovoj svađi nije bilo kraja, Zerina i bane jedno drugome su uputili najteže reči, a potom i završili svoju ljubavnu romasu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni ne treba tutor, meni treba životni saputnik. Ti meni ne trebaš u životu. Takav mi ne trebaš. Ti si za mene mrtav. Završio si sa mnom - povikala je Zerina.
Uništila si me totalno. Sada ću ja tebe u naredna dva meseca da uništavam. Ja imam pravo na to. Moj naredni motiv za opstanak ovde će biti da te uništim ovde. Uništila si me na svim poljima. Ja ću tebe uništiti na svim poljima. To će biti moja sledeća misija. Ti si tako bezosećajno stvorenje. Ti nikoga ne voliš. Ti ne znaš da voliš. Ti uživaš u mom bolu - pričao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potom je Bane otkrio da je Zerina želela dete sa njim, što je ona porekla i ostavila Čolaka da sedi sam.

Klela si mi se da želiš da mi rodiš dete - otkrio je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja tebi nikada ne bih tebi rodila dete - rekla je Zerina i izašla iz paba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Bane Čolak

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'