AKTUELNO

On je imao najmanje glasova.

Tokom prethodne večeri zadrugari nominovani za izbacivanje su Slobodan Cobe Batjarević koji je osvojio najmanji procenat glasova publike i David Dragojević koga su cimeri nominovali.

Oni su proveli noć u izolaciji, a kada ih je posetio voditelj Ognjen Amidžić, to je bio znak da je došao trenutak za igricu nakon koje će se odlučiti ko od njih dvojice će napustiti Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj je objasnilo da je pravilo igre da stave na disk lopticu i na tom disku treba da nose lopticu i stave je na grlić flaše. U ovoj igri se nijedan od zadrugara nije najbolje snašao, pa pobednika nije bilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila Ognjenu kakav je rezultat, a procenat u glasovima je bio 80:18. A ovog trenutka rijaliti "Zadrugu 2" napušta Slobodan Batjarević Cobe.

On je morao brzo da se pozdravi sa zadrugarima i napusti rijaliti, a potom se uputi u studio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marijana Zonjić je stajala u redu da se pozdravi sa Cobetom, a po njenom izrazu lica se ne može reći da joj je ovo teško palo.

Pročitajte još: MAGDALENA JE BILA DVA DANA SA KARAĐORĐEM I IVANOM: Davidova majka OTKRILA nešto zbog čega će Aleksandra ČUPATI KOSU S GLAVE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Slobodan Cobe Batjarević

#Zadruga 2

'