AKTUELNO

Ona podržava njihovu veridbu.

Voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je sa zadrugarkom Minom Vrbaški o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Zadruzi 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom današnjeg slavlja kada su se Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić i Ivana Vrbaški, Minina majka verili, Subotićeva je burno reagovala i napravila opšti haos u Beloj kući.

Ja sam uz moju mamu. Mislim da je svoj ženi potreban muškarac pored sebe. Vidim po njoj da je mnogo zadovoljnija i srećna - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Aleksandri se nije dopalo što se njen otac javno verio i što je za mesto veridbe odabrao baš Zadrugu, pa je histerisala i posvađala se sa Ivanom i Karađorđem.

Krivo mi je što ja nikada ništa loše nisam rekla za Aleksandrine roditelje. Ona je za moju majku rekla da je ku*va. Ona nas je danas ceo dan napadala. Ne znam zašto je tako reagovala. Verovatno nije navikla da njen otac ima nekoga. Vereovatno je navikla da njen otac bude sam. Mislim da je mnogo burno reagovala i da bi trebalo prvo da sačeka i da se upozna sa mojom majkom pa da sudi. Moj i Aleksandrin odnos se pokvario baš iz ovog razoga. Ja sam se šalila da ćemo postati sestre, ali njoj to nije prijalo - pričala je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je Aleksandrin dečko David Dragojević pokušao da smiri Subotićevu, a ona mu je uputila mnogo ružnih reči, Mina je prokomentarisala i njihov odnos.

Ja ne znam zašto David sebi dozvoljava da trpi takve reči koja mu Aleksandra upućuje - rekla je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 2

'