AKTUELNO

Miki ubeđen da veza Aleksandre i Davida ne može da opstane!

Voditelj Ognjen Amidžić razgovarao je sa zadrugarom Miroslavom Đuričić Mikijem o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tokom današnjeg slavlja kada su se Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić i Ivana Vrbaški, majka Mine Vrbaški verili, Miki je plesao sa Rebekom Popović, zadrugarkom koja mu se veoma dopadala samo da bi Snežanu Ilić napravio ljubomornom.

Naime, Snežana i Miki svaki trenutak koriste da bi proveli zajedno, a mnogi komentarišu da su njihove simpatije obostrane.

Najpre sam pozvao Snežanu da plešemo, a ona je želela da jede pa sam zaplesao sa Rebekom da bi Snežanu napravio ljubomornom. Ja Rebeku samo zaje*avam - pričao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

S obzirom na to da je današnja veridba pogodila Aleksandru koja je napravila opšti haos u Beloj kući, Miki je prokomentarisao njeno ponašanje i vezu sa Davidom Dragojevićem.

Aleksandra je ta koja je postala poznata po porodničnim problemima u kući. Pričalo se da je otac njenog deteta bio sa njenom mamom. Meni je lepa stvar što su se Ivana i Karađorđe verili. Ona pravi veći haos sa svojim dečkom ovde nego njihovi rotitelji. Ja mislim da je ova u stanju da svaku situaciju iskoristi samo da ona bude žrtva - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne može ta veza da opstane. David je dobar dečko. Meni je žao jer ona neće da sluša i pravi žrtvu od sebe - izjavio je Miki.

Kako je sve izgledalo pogeladjte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

#Snežana Ilić

#Zadruga 2

'