AKTUELNO

Modna blogerka, čini se, nije ostala imuna na zavodničke sposobnosti šarmera iz Brusa.

Uprkos tome što se mesecima unazad spekuliše o tome da među njima postoje varnice, Luna Đogani i Marko Miljković to uporno demantuju i govore da su samo prijatelji. Međutim, današnja veridba tokom koje je Karađorđe Subotić isprosio ruku Ivane Vrbaški je, izgleda, uticala i na njihovo raspoloženje, pa osmehe, strast i romantične reči nisu uspeli da prikriju.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se ludo zabavili dok su ležali u krevetu, Luna i Marko su seli, približili se jedno drugom i uhvatili se čvrsto za ruke. Jedno drugo su posmatrali s osmehom na licu, a onda je Miljković plavokosu blogerku upitao nešto što joj je izmamilo osmeh.

- Što me gledaš u usta? - smeškao se šarmer iz Brusa, kojem je Luna odmah odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja tebe uvek gledam - koketirala je Đoganijeva.

Luna i Marko su se u jednom trenutku toliko približili jedno drugom da je malo falilo da dođe do poljupca, u čemu ih je omela pesma "A ti si izabrala njega". Oduševili su se zbog romantičnih nota i stihova koji su odzvanjali Belom kućom, što je bio odličan povod da Marko pozove Lunu na ples.

Foto: TvPink Printscreen

- Hajde da plešemo? - upitao je Marko, što je, stiče se utisak, Luna jedva dočekala. Odmah je pristala i sa Miljkovićem otišla u dnevnu sobu gde su odigrali romantični ples, a čim se pesma završila vratili su se u spavaću sobu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. T.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

'