AKTUELNO

Savo ne želi nikakav kontakt sa Zonjićevom!

Suzana Perović Blondi večeras je postala ravnopravan učesnik "Zadruge", a nakon što se žestoko posvađala sa Marijanom Zonjić, u Rajskom vrtu razgovarala je sa svojim sinom Savom Perovićem o ovoj zadrugarki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Savo i Marijana bili su u ljubavnoj vezi pre ulaska u rijaliti, a potom je Zonjićeva to porekla, što je Blondi mnogo iznerviralo pa je razgovarala sa svojim sinom.

Ja znam čime se ona bavi. Ne može ona, klošarka, tako da priča sa mnom. Ne postoji čovek, ne postoji osoba koja o tebi ne priča najlepše. Pogrešila sam što sam vaspitala Sava da bude tako dobar. Ja sam na to ponosna. Ti ništa ne foliraš, ali ne smeš ni da daš na sebe - govorila je Blondi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne želim da me spajaju sa njom - odgovorio je Savo.
Ti si bio u prvau kada si govorio da nećeš da ideš na njen na rođendan. Ona je plakala zbog tebe. Tu si ti bio u pravu - rekla je Perovićka.
Ja imam poruke u svom telefonu. Ne želim da pričam o njoj. Ja sam znao šta ćeš ti meni reći. Ona me je pitala da li ulazi i očekivala je da ću joj reći da se držimo zajedno kao što su svi to uradili. Ja se nisam dogovorio sa njom ništa - pričao je pevač.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam završila sa njom - rekla je Blondi.
Slažem se. Više nemoj da se petljaš sa njom - savetovao ju je Savo.
Meni je došla jedna posr*na Marijana da pametuje. Ja sam joj sve rekla. Ona će da se igra sa mnom. Ona mi je dužna 300 evra. Ja sam joj dala za garderobu - izjavila je Suzana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA GRCALA U SUZAMA, Luna je presekla: Moraš da kažeš Davidu da prestane da me grli, ja svom dečku to nisam dozvoljavala! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Blondi

#Marijana Zonjić

#Savo Perović

#Zadruga 2

'