AKTUELNO

Mića svima zapušio usta.

Jedan od najiteresantnijih klipova ove noći bio je onaj na kom je Adam Đogani zamerio svojoj devojci, Marijani Zonjić, što je veoma prisna sa Lepim Mićom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su pogledali ovaj snimak, zadrugari su dali svoj komentar na celu situaciju.

Ja sam to primetio. Jako je ružno da starijem čoveku mlada devojka sedi u krilu, da se grli i ljubi. Ne priliči joj to. Ne sedi ni kod svog tate tako i samim tim je sve rekla. Rekao sam joj da mi to smeta. Zamisli da meni Suza sedne u krilo, to bi bilo jako ružno. Ok, vi ste drugovi, ali to je ružno. Bora ju je isto tako nazvao "Ljubavi", to mi isto smeta - naveo je Adam.

Foto: Rijaliti Zadruga

Tu nema šta da se zamera. Ako bilo šta misli, to je bolesno. Svaka od vas je sedela kod Miće u krilu. Kapiram šta mi zameraš. Ali njemu ne smeta samo Mića, nego i Bora, Cobe, svi - pravdala se Zonjićeva.

Ostali zadrugari su se uključili u raspravu i pitali zaljubljene učesnike koji muškarac je konkretno njihov problem.

Danas u toku slave, Marijana je stajala blizu Miljkovića, on je njoj dao piće, ti si ušao, pogledao i izašao. Prokomentarisao si nešto na foru da ti je zasmetalo - konstatovala je Jelena Krunić.

Foto: TvPink Printscreen

Komentarisao sam Lazara i pesmu "Ako umrem sad". Meni ne smeta niko, ali ne želim da je neko zove "Ljubavi", da ona nikome ne sedi u krilu, to je moje. Mene to ne zanima, želim da bude konstantno samo sa mnom, kao što sam se ja samo njoj prepustio. Želim da se povezuje samo sa mnom - zaključio je Đogani.

Zatim je svoj komentar je dao i Lepi Mića, koji je poručio svim muškarcima u Beloj kući da sve devojke na kraju dolaze kod njega.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NASTAĆE HAOS KADA SVE ISPLIVA NA VIDELO: LAZAR OD MOSKVE KRIJE VERENICU, a dok je on u Beloj kući, ona se MUVA SA OVIM BIVŠIM ZADRUGAROM! (FOTO)

Ovde su sve devojke punoletne i sve odgovaraju za svoje postupke. Ni jednu devojku ovde nisam dirao za s*se, za d*pe niti je poljubio. Vi niste muškarci, vi ste p*čke, devojke dobrodošle kod mene. Ja vas neću dirnuti, dobićete savete. Momci, gde su vam devojke ovde? Kod Miće su vam devojke, to svaljujete na mene! - prokomentarisao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Adam Đogani

#Marijana Zonjić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'