AKTUELNO

Svi su komentarisali da se ponašao kao domaćin.

Dragana Mitar je danas proslavila svoju slavu Mitrovdan, a tim povodom je organizovana proslava za sve zadrugare. Dragana nije pokazivala da je pogađa što joj muž nije poslao čestitku, a od nje se nije odvajao Marko Miljković, što su zadrugari komentarisali da se ponašao kao domaćin slavlja.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su ukućani i muzika otišli, njih dvoje su ostali u kafani gde su im se ubrzo pridružili Nataša Moskva i Lazar Jeremić.

Ja jesam domaćin na tvojoj slavi, ali nisam hteo najviše da se eksponiram. Moraš da dođeš kod mene u Brus na slavu, tada počinje sezona na Kopaoniku - rekao je Marko, a Dragana se složila.

Marko i Lazar su se dogovorili da će od sada biti zajedno u ekipi za kupovinu, a Nataša je dodala da će Dragana biti sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKADA NE STAJEŠ U MOJU ODBRANU: Aleksandra i David se ŽESTOKO POSVAĐALI ZBOG LUNE, ona u besu otišla od njega! (VIDEO)

Slažem se, ja ću o njoj da brinem indirektno, ali direktno ne - obećao je Marko.

Oni su se nakon toga uputili ka spavaćoj sobi gde su ostali zadrugari nastavili da se šale na račun toga što je Miljković izigravao domaćina, pa su i njemu čestitali slavu, a on je još nekoliko puta čestitao Dragani uz poljupce i zagrljaje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'