AKTUELNO

Osamili su se u izolaciji gde borave kao ovonedeljni potrčci.

Luna Đogani i David Dragojević su se osamili i razgovarali u izolaciji gde trenutno borave kao ovonedeljni potrčci. Luna je bila izrevoltirana ponašanjem svog brata Adama Đoganija za koga tvrdi da je lenj i neodgovoran.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što kupimo da drugima. Meni je slatko porok kao što su njemu cigare i znači mi da pojedem tu plazmu koju je on razdelio. Sve pare bi dao na cigare, a onda me pita šta ćemo da jedemo - bila je ljuta Luna.

Ona je objasnila da je Adam navikao da mu majka kuva i čisti za njim i da nije samostalan poput nje, koja sve sama sređuje u stanu.

Foto: TvPink Printscreen

Valjda će naučiti, trgnuće se valjda nekad. To su te mlade generacije, svi su razmaženi. Ovde kada si moraš i racionalno da koristiš, ne možeš sve dati na cigare, to je luksuz - rekao je David.
I ja sam razmažena, volim da mi se poklanja pažnja. Da me dečko mazi i pazi, da se sve vrti oko mene. Ali sam sposobna, sve radim sama - dodala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJ JOŠ: ZBOG OVOGA JE POLUDELA! Dorotea pokazala ono što ume, A ONDA JE ČULA NEŠTO ŠTO JOJ SE NIMALO NIJE SVIDELO! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'