separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

LUNA I DAVID GORE, ALEKSANDRA JE LJUBOMORNA MUČENICA: Zadrugari ubeđeni da blogerka ponovo želi vezu sa zauzetim cimerom! (VIDEO)


Smatraju da Luna namerno potencira druženje sa Davidom.


Trio David Dragojević, Aleksandra Subotić i Luna Đogani bili su tema razgovora Lepog Miće, Jovane Tomić Matore, Ane Korać i Eleonore Miljković.  Ovog puta na oštru kritiku je naišla Luna za koju Lepi Mića smatra da namerno potencira druženje sa Aleksandrom i Davidom.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Autor: RTV Pink

Matora je takođe iznervirana zbog ponašanja blogerke jer i sama zna kako izgleda to njihovo druženje imajući u vidu da je kasnije ušla u ''Zadrugu 2''.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ja sada besnim, ja ne smem da izađem. Za te ljude koji su gori od mene, ja Luni glumim prijatelja i na kraju ispadne kako je ispalo. Zbog takvih ljudi ne smem da izađem sada tamo - vikala je Matora.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Šta ćeš ti Luno u društvu gde te smatraju sumnjivom osobom? Kad bi me zvala žena i rekla to, odmah bih se sklonio. Njoj se svaki dan priča i evo sad idu u izolaciju zajedno. Ona sama hoće to. Ona uživa u tome, ona je bolesna. Aleksandra je mučenica ljubomorna - pitao se Lepi Mića.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ne postavljaju pitanja čisto onako, vidi se kako on uvek ode kod nje i pričaju, kako se sklanja od Aleksandre - dodala je Matora. 
Njih dvoje gore, Aleksandra je to provalila. Što ne izađu tekstovi o Nori i nekom momku - rekao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti