AKTUELNO

Sukob mišljenja!

Tokom dana stiglo je pismo Velikog šefa, a on je imao jedan vrlo zanimljiv izazov za pojedine zadrugare.  Naime, otvorena je debata pod nazivom "Da li žene vladaju Zadrugom?", a predstavnice ženskog tabora bile su Luna Đogani, Zlata Đurković i Miljana Kulić, dok su predstavnici muške grupe Miki Đuričić, Adam Đogani i David Dragojević.

Ova šestorka će se naći u opakoj situaciji, a ne sumnjamo da će svako od njih ako je suditi prema karakteru imati veoma čvrste stavove.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, vaš današnji zadatak je da se takmičite u govorništvu u zastupanju stavova i mišljenja. Pošto mnogi komentarišu da žene vladaju Zadrugom, da muškarici igraju kako one pevaju, da nije ni čudo što se o nekim muškarcima priča da su gejevi, kad se ništa ne pitaju, kao da ne odlučuju ni o čemu, kad se žene ponašaju kao da se one pitaju za sve, kao da su odluke samo na njima. Sada je vreme za debatu kako bi se stavila tačka na ova govorkanja. Muške stavove će danas braniti Miki, Adam i David, a ženske stavove će zastupati: Luna, Miljana i Zlata. Svi ostali muškarci i žene će biti deo ove debate, jer je bitno da se čuje svačije mišljenje - pročitao je Bane pismo.

Na OVOM LINKU možete glasati za timove i odabrati tim koji je prema vašem mišljenju jači, a sve možete pratiti upravo sada na televiziji Pink.

Pročitajte još: ODUŠEVLJENA SAM! Snežana priznala da se u Zadruzi oseća posebno zbog ovoga: NISAM IMALA TAKO LEPU SUDNICU ZA SVE VREME RADA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'