separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OGLASIO SE ĐOLE ĐOGANI: Lunin i Adamov stric PODRŽAO NJEGOVU VEZU S MARIJANOM, evo šta mu je poručio! (VIDEO)


Bili su zatečeni.


Na programu Televizije Pink i Pink radija možete gledati i slušati novo izdanje emisije radija "Amnezija", koju vode Bora Santana i Bane Čolak. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ovi zadrugari i ovoga puta pričaju o aktuelnim temama i dešavanjima koja su obeležila protekle dane u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" na svoj šaljiv način.

Zorica Marković je došla kao gost i izjavila da bi htela da postane deo veslačkog kluba poznate pevačice, pa je takođe pohvalila MC Damira. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Miljana Kulić i Marko su ponovo zaratili, njoj je Marko rekao da će joj vratiti sve, a ni ona njemu nije ostala dužna. Ona je priznala da ima emocije prema njemu, da li su se vratile emocije ili ne, ostaje nam da vidimo u narednom periodu. Čak postoje informacije da su oni bili zajedno na putovanju - rekao je Bora. 

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ukućani najpoznatijeg imanja u regionu pažljivo su slušali šta pričaju njihovi cimeri i kako komentarišu ono što se dešavalo u proteklim danima.

Adame, pokušaj sa Marijanom, voli te stric Đole Đogani - rekao je u jednom trenutku Bora navodno pročitavši njegovu poruku, pa je Adam pozdravio dvoje rođake.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti