AKTUELNO

Od prvog nastupa zapazili su ga i publika i žiri.

Mladi pevač Aleksa Savić istakao se u "Zadruzi" svojom lepotom i šarmom koji su sve ukućanke primetile, dok su svi učesnici bez izuzetka oduševljeni njegovim moćnim glasom.

Aleksa je već prvim nastupom u Pinkovim zvezdama privukao veliku pažnju stručnog žirija, koji je od tada imao samo pohvalne reči za njega.

Iako je uglavnom pevao pop pesme kroz takmičenje koje je održano pre dve godine, pokazao je u nekoliko navrata da se snalazi i u drugim žanrovima.

"Ostala si uvek ista", "Hendikepiran", "Leđa o leđa", "Nije do mene" samo su neke od pesama kojima je Aleksa oduševljavao žiri koji je po pitanju njega složno ponavljao iste reči - da smo dobili novu tinejdžersku zvezdu!

Kad god bi Aleksa zakoračio na scenu, iz publike bi se začuo grupni vrisak devojaka koje su veoma brzo formirale armiju fanova koja pevača podržava do danas.

To se pokazalo i prethodne noći, kada je Aleksa u pevačkom duelu sa Oljom Bajrami odneo ubedljivu pobedu sa više od 80 odsto glasova publike.

U donjim snimcima poslušajte njegovo besprekorno pevanje za koje su iz nedelje u nedelju Dara Bubamara, Aleksandra Radović, Zorica Marković, Dragana Mirković, Maja Nikolić i Šaban Šaulić imali samo pohvalne reči.

Autor: V. T.

#Aleksa Savić

#Pinkove zvezde

#Rijaliti Zadruga

'