AKTUELNO

Sledi prava zabava.

Zadrugari su sa nestrpljenjem čekali da večerašnja žurka počne. Kada se začulo zvono to je bio znak da je Veliki šef poslao novac i da zabava može da počne.

Stanari Bele kuće su se brže bolje okupili, a ovonedeljni vođa Bane Čolak  podelio je novac prema svom nahođenju, ali ipak pravično.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef pre svega čestita Aleksi na pobedi u muzičkom obračunu, a večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Dobili ste novac za večrašnji provod Vođa će nakon pročitanog pisma odrediti ko će dobiti 300,200 a ko 100 dinara. Na žurki će biti hrane i pića Aleksini navijači će plaćati samo piće dok će hrana biti besplatna, a Oljini navijači plaćaju sve... Ove večeri će biti organizovano i suđenje za sve koji prekše neko pravilo. Snežana Ilić je biti večrašnji sudija - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Zadrugari su brže-bolje pohrlili ka kazinu kako bi uživali uz večerašnje zvezde Katarinu Živković i Dj Đolixa. Kako će se odvijati dešavanja u Beloj kući pratite na Televiziji Pink i najbržem portalu, portalu Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ONI ĆE DIĆI SVE NA NOGE! Večeras u Zadrugu ULAZE NJIH DVOJE! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'