AKTUELNO

Žestoko se posvađale tokom sastanka.

Posle porodičnog sastanka, Zorica Marković i Suzana Perović su komentarisale današnja dešavanja. One su rekle da nisu očekivale i da su oduševljene što su dobile od Velikog šefa hiljadu dinara i termin za svoju radio emisiju koja će biti subotom.

Foto: RTV Pink

Nakon toga, Zorica je pričala o Aleksandri Subotić sa kojom se posvađala tokom sastanka, a tom prilikom istakla je da ju je najviše povredilo što joj je Aleksandra spominjala članove porodice. Društvo je Zorici i Suzani pravila Rada Vasić.

Da ona ustaje i meni spominje dete, razvaliću je! To za dete je otrcana priča! Ženo stalno me napada. Ona je jadnica! Ništa joj nisam rekla, a spomenula mi je sina, znači j*baću joj mater! Nokautiraću je, ja ti kažem, polomiću je! Ubiću je sledeći put kada mi spomene decu! - govorila je Zorica.

Foto: RTV Pink

Rekla je da smo mi isfrustrirane babe i propale pevačice - rekla je Suzana.

Nakon ovoga, Zorica je ušla u Belu kuću gde je u dnevnoj sobi o svemu razgovarala sa Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem. Tom prilikom pevačica je rekla Aleksandri kako protiv nje nema ništa i kako nema potrebe da se svađaju.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Zorica Marković

'