AKTUELNO

Krivi Đoganijevu za neuspeh Adama i nje.

Ove večeri voditelj Ognjen Nestorović  je ušao u Belu kuću kako bi sa zadrugarima gledao snimke koji će oni komentarisati.

Snimak koji je pušten i napravio totalni haos u Beloj kući odnosio se na to da su Dorotea Jovanović, Marijana Zonjić i Rebeka Popović ukrale hranu Luni Đogani. Nakon višeminutnog izlaganja ostalih zadrugara, Dorotea je reagovala, a tu se umešala Luna, ali i njen brat Adam Đogani koji je hteo da spreči raspravu, ali bezuspešno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam toj istoj Marijani koja mi je ukrala hranu samo dan pre toga poklonila duks. Ja sam vas pitala da li ste mi uzele, a vi ste me gledale u oči i slagale. Nije vam opravdanje, vi ste mi ukrale poslednju hranu koju sam čuvala za mene i mog brata. Ti si meni ukrala hranu i ti se sada sa mnom svađaš - rekla je Luna, na šta je Dorotea rekla:

Foto: TvPink Printscreen

Ti si nestabilna psihički i zato tako pričaš, došla si ovde da prosipaš tvoju psihičku nestabilnost - odbrusila je Dorotea, ali je nakon toga nastavila da kudi Adama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitaj više: MNOGO JE OBEĆAVAO, A OTIŠAO JE PODVIJENOG REPA: Pokazao je suze i slabost, a kad je odlazio iz ZADRUGE nije se okrenuo ni za velikom prijateljicom Lunom! (VIDEO)

Ne mogu da verujem da je Luna trebalo da se umeša da sredi odnos između nas, ja za nju nisam rekla da je bolesna, već da je nestabilna - završila je Jovanovićeva.

Pogledajte kako je to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Dorotea Jovanović

#Luna Đogani

'