AKTUELNO

Svega joj je preko glave.

S obzirom na to da je turbulentna veza između Baneta Čolaka i Zerine Hećo trenutno klimava, i da je ona vidno neraspoložena Drvo mudrosti je pozvalo Zerinu da ispriča sve što joj leži na duši i otkrije razloge svog nezadovoljstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se dešava. Neke stvari danima kupim u sebi, i onda eksplodiram. Glavni razlozi nezadovoljstva su to što mi nedostaje ćerka, između mene i Baneta se dešavaju neke stvari - počela je razgovor Zerina.

Njena jača polovina i ona se svakodnevno sukobljavaju, te je jedan od razloga njenog lošeg raspoloženja njihov slab odnos, a sa druge strane joj nedostaje njena mala ćerka, pa je stoga totalno slomljena.

Bane je dobar prema meni, to nije sporno. Neke stvari se ne poklapaju pa mi to stvara pritisak - objasnila je Čolakova lepša polovina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zerina je priznala da često razmišlja i o majci njenog bivšeg momka koja je ne prihvata, te je otvorila dušu Drvetu mudrosti.

Boli me što me njegova majka ne prihvata. I situacija oko Bore, isto. Žao mi je svih loših stvari. Imam osećaj da me Bane ne razume, i da je nezadovoljan sa mnom. Stalno od mene traži da nešto menjam - zaključila je Zerina.

Šta je sve ona ispričala možete čuti u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Zerina Hećo

'