AKTUELNO

I dalje ratuju!

Tokom večeri nekolicina zadrugara se okupila u pabu kako bi se opustili i iskoristili slobodno vreme.

Naime, Bora Santana je nastavio tradiciju iz prethodnog rijalitija pa je sa Stanijom Dobrojević vodio intervju o njenom privatnom životu, ali i dogodovštinama koje su obeležile "Zadrugu 2".

Foto: TvPink Printscreen

Kako ju je Bora upitao da obrazloži kakav odnos ima sa ostalim cimerima, ona se dotakla njenog sukoba sa Lunom Đogani.

Ja sam stvarno svakome dala priliku da može da mi priđe, da se pokaže. Ja ni sa kim nemam rat u kući, i ovo što je bilo sa tobom (Lunom) meni je sve to smešno, nadam se da neće da se produbljuje - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Malopre si rekla da ljudi znaju tvoje slabe tačke i da na to idu. Ti znaš moje slabe tačke i na to ideš... Ja sam ti pokazala svoje slabe tačke. Videla si to - rekla je Luna, dok se Stanija branila da nije tako.
Ja sam Ognjenu sinoć rekla da ti i ja imamo sličnosti. I ja sam zaljubljive prirode, samo si ti mlada, treba da naučiš mnogo toga, pa ćeš kasnije i ti sama da izgradiš gard. Ja sam isto takva, emotivna - zavrišila je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TO ĆE BITI RAZLOG NJIHOVOG KRAJA! Vladimir OZBILJNO ZAPRETIO Staniji, OVO NIKAKO NE SME DA URADI! (VIDEO)

Na nekoliko trenutaka mogla se primetiti tenzija između ove dve zadrugarke, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'