AKTUELNO

Ovu fotografiju bi spalio da može!

Dvadesetčetvorogodišnjeg spasioca Bojana Gaćešu široke narodne mase imale su priliku da upoznaju u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", u kojoj učestvuje od 6. septembra, kada je počeo sa emitovanjem ovaj impresivni rijaliti Televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Danima unazad milioni gledalaca bruje o njegovoj emotivnoj vezi sa pevačicom Oljom Bajrami, koju je osvojio u impozantnom imaginarijumu Velikog šefa, a pre nego što je postao učesnik rijalitija pažnju devojaka privukao je ulogom u spotu Ace Lukasa i Milice Pavlović, ali i golišavim fotografijama na Instagramu, gde se svakodnevno dičio svojim mišićima i tetovažama.

Svojim izvajanim, mišićavim telom koje mu je, zaključuju mnogi, glavni adut, uspeo je da osvoji simpatije ogromnog broja devojaka, a pre samo nekoliko godina zvezda druge "Zadruge" izgledala je potpuno drugačije.

Društvenim mrežama proširila se njegova fotografija sa crnogorskog primorja, gde je pre šest godina letovao sa majkom Milom. Bojan je tada izgledao potpuno drugačije - osim što je imao kosu i bio bez brade, Gaćeša je imao znatno manju mišićnu i telesnu masu zbog čega mnogi u prvi mah nisu mogli da ga prepoznaju.

Foto: Facebook

Pink.rs

#Bojan Gaćeša

#Rijaliti Zadruga

'