AKTUELNO

Nikad nije bila iskrenija.

Zadrugarka koja prema rečima Stanije Dobrojević predstavlja veliku opasnost za njen odnos sa Vladimirom Tomovićem je ubedljivo Luna Đogani.

Njih dve se često prepiru oko njihovog odnosa sa crnogorcem, ali ovoga puta Stanija je ušla u raspravu i sa Nikolom Bokunom. Drvo mudrosti je to odmah primetilo, pa ju je pozvalo na razgovor.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Rastrojena sam, nisam baš najbolje. Bili smo Vladimir i ja u bazenu, sunčali se. Dogovarali smo se oko hrane, onda je prišao i Bokun. Ja sam rekla da hoću da jedem samo tunu i Vladimir je to otišao da nađe. Bokun se sunčao i nije hteo odmah da krene sa njim. Vlada je spremio griz  za njega, Bokuna i mislim da je Jocu počastio. Ja sam se iznervirala zašto nije otišao po tunu. Pozvala sam Bokuna, njemu je to zasmetalo. Ako mi Vlada ne da hranu ne znam šta ću, sav budžet je kod njega. Iznervralo me jer kad sam prišla Bokunu, rekao je: Kuvarica nam je dala otkaz. Mislim da nije u redu što BOkun to priča i mi smo ga uzeli za prijatelja, nije u redu da za njega kaže da je kuvarica. Otvorila sam mu oči i dala sam mu upozorenje. Ako ovako nastavi, izgubiće i mene za prijatelja. Vladimir je super dečko i to što kuva mu je samo plus - rekla je Stanija.

Ona je imala jedna razgovor sa Lunom i iz toga je zaključila da zaista ne treba da se boji njenog pokušaja da će bilo šta uraditi sa Tomovićem. Međutim, on će tu priču ipak ignorisati.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne želim da se mešaju odnosi, on je sam rekao da će da ignoriše priču sa njom. Ona se izjasnila za stolom da mi nije opasnost, pa ajde da joj verujemo. Ako se nešto dešava iza leđa, ja to ne znam - rekla je Stanija, koja je dodala i da ju je VLadimir kupio svime što treba da poseduje jedan pravi muškarac:
Kupio me sa izjavama koje mi izjavljuve kad smo sami. On je meni izjavio ljubav, rekao je da ima emocije i pitao me da li imamo šanse napolju. Pažljiv je, tu je, daje obećanje  i zakleo se da drugu devojku ne bi pogledao u rijalitiju ovdeb - rekla je Dobrojevićeva.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'