AKTUELNO

Ne mogu da verujem kakvi muškarci mogu biti - rekla je Nataša.

Nataša Moskva dala je podršku Luni Đogani i više puta rekla da razume njenu celu priču sa pevačem Slobodanom Radanovićem, a sada je otkrila i razlog tome.

Naime, Nataša je Luninu vezu sa Slobom poistovetila sa svojom vezom i priznala da je bila sa oženjenim muškarcem, ali i da tada nije znala da on ima ženu i dete.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jako mi je bilo čudno sve. On me je upoznao sa svojim bratom i nekim prijateljima. Znala sam i čime se bavi, još sam vozila i njegov auto, a zamisli samo da sam mu srela ženu negde - pričala je Nataša.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za Božić mi je rekao da je u bolnici i ja sam brzo otčala da vidim kako je i nisam ga našla tamo. Posle mi se nije javljao i rekao da je premešten u privatnu bolnicu, a zapravo je to vreme provodio sa svojom ženom - poveravala se Moskva.

Da je jednako kao i modna blogerka razočarana u muškarce, Nataša je javno priznala i rekla da ova njegova tajna za nju bila veliki šok.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Najgore mi je bilo kada sam morala da pogledam njegovu ženu i sve joj priznam. Još sam sa njegovim malim sinom pričala. Ne mogu da verujem kakvi muškarci mogu biti - rekla je Nataša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Luna Đogani

#Nataša Moskva

#Zadruga 2

'