AKTUELNO

Mnogo je emotivan.

U toku noći došlo je do žučne rasprave između Zorice Marković i Mirka Gavrića, zbog neraščišćenih računa koje imaju iz prošlosti. Naime, Zorica je udarila na Mirkovu muškost, te mu je rekla da je homoseksualac, što je Mirka uznemirilo toliko da je napustio sastanak i otišao u sobu.

On se grcao u suzama zbog toga, a ukućanka Miljana Kulić je odmah krenula za njih kako bi ga utešila.

Nije mi do života, ima da je ubijem bre. Ovo da mi uradi. Džukelo jedna. Ološu jedan, zbog tebe se omladina raspada. Sektašice jedna - rekao je Mirko  gušeći se u suzama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Smiri se, Mirko - ponavljale su Luna i Miljana pokušavajući da ga smire.

Pevačica je videla da je Mirko u lošem stanju, pa je otišla do njega kako bi ga dodatno isprovocirala i uzvratila mu zbog svih uvreda koje joj je upitao za stolom iznoseći, kako ona navodi, lažne informacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ajde pederu ako smeš, udri!  - rekla je Zorica

Gavrić je toliko bio zabrinut zbog svoje supruge, kao i zbog njenog mišljenja o svemu, pa joj se javno obratio dok je jecao od plača.

Spreman sam zbog tebe da ubijem. Znaš koliko mi značiš. Zbog tebe ću sve uraditi. Ne sme da te pominje - poslao je poruku Mirko svojoj supruzi Dragani.

U nastavku je Zorica uporno pokušavala da izazove fizički kontakt, ali je obezbeđenje odmah odreagovalo i sprečilo eventualni okršaj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dođi da mi pop*** ako smeš. Lažljiva peder**no - rekla je Zorica Mirku izazivajući ga na fizički kontakt.

Kako je cela situacija izgledala pogledajte u video-snimku u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Mirko Gavrić

'