AKTUELNO

Nije upoznata o detaljima njihove poslovne saradnje.

Večeras se na televiziji Pink emituje emisija "Porodice Zadrugara" , gde gostuju Biljana Dragojević podrška Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić, Aleksandra Milošević prijateljica MC Damira i Dragica Tošić majka Nemanje Tošića. Ove tri dame su vrlo raspoložene da komentarišu sva aktuelna dešavanja o njihovim najmilijima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Damirova prijateljica je objasnila šta je njegova najveća pretnja u rijalitiju, a zatim iznela i neke do sada nepoznate detalje o ovom zadrugaru.

Jedina Damirova pretnja je on sam sebi. Prošlogodišnji beg iz "Zadruge" nas je iznenadio, očigledno je da voli slobodu, te je zato pobegao. Moguće je da će i ovaj put pobeći - rekla je Aleksandra kroz osmeh.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da se dugo pominjala poslovna saradnja između Stanije Dobrojević i Damira, kao i žestoka svađa nakon što je reper tvrdio da ga je ona prevarila i nije odradila zajedničke nastupe, pa je on ostao bez novca, njegova prijateljica je istakla da ne zna ništa o tome.

Ne znam ništa o tim parama o kojim javnost dugo priča. Mislim da bi njihov odnos bio jako zanimljiv, i da bi u "Zadruzi" trebalo da grade korektan odnos radi dalje budućnosti - rekla je Damirova podrška

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PALE TEŠKE REČI: Miljana i Marija se žestoko posvađale sa Vladimirom, a onda je pored obezbeđenja USKOČILA STANIJA I REŠILA SVE JEDNIM ZAGRLJAJEM! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#MC Damiro

'