AKTUELNO

Miljana mu je bolja od Mine.

Mina Vrbaški i Jovica Putniković trenutno nisu u ljubavnoj vezi koju su započeli pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2", koji pomera sve granice gledanosti. Jovica je sve bliži sa Miljanom Arsić, što se Mini i ne dopada.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je saznala šta Jovica i Miljana rade, te da su postali veoma prisni, Vrbaški je odlučila da razgovara sa svojim bivšim dečkom.

Što porediš mene i nju? Sada ispada da je ona najbolja. Ne možeš da kažeš: "Ova je bolja", nego: "Ova ima te i te kvalitete". Jesi ti razmišljao o tome da se ti promeniš - pričala je Mina.

Foto: RTV Pink

Po ponašanju da! Ja ne znam da li ću se tebi svideti napolju. Ti si imala dečka, došla si ovde sada treba da rizikujem da ja izađem napolje i da se smuvaš sa nekim i ja to da gledam. To si već uradila, to se od tebe može očekivati - rekao je Jovica.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: VUČE OLJU KAO KRPU! TI NISI ŠMEKER, TI SI KLOŠAR: Zadrugari šokirani zbog Bojanove akcije sa drugom devojkom! (VIDEO)

Podsetimo, Mina je svog dečka Igora Terzića prevarila u rijaliti programu "Zadruga 2" upravo sa Putinkovićem, a kako je izgledao njihov razgovor možete pogledati u video-prilogu ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovica Putniković

#Mina Vrbaški

'