AKTUELNO

Nije mogla da ćuti.

Tokom suđenja koje je bilo danas zbog prstena koji je nestao u zalagaonici, a koji pripada Radi Vasić, Marija Marinković je izletela iz sudnice, a za njom je krenula i Olja Bajrami.

Foto: RTV Pink

Ranije pre suđenja, Marijinu pozadinu koja je bila obojena farbom, čistio je Oljin dečko Bojan Gaćeša i slučajno ju je jače odhvatio po zadnjici.

Majo, šta je bilo? Što si izletela? Dođi da vidimo o čemu se radi, ne razumem - govorila je Olja.

Foto: RTV Pink

Olja neću da ispadne nešto. Možda je to iz sprdnje uradio. Ovde se to desilo. Ja sam ga pitala: "Zašto to radiš?". Meni nije bilo prijatno. Reci Bojane Olji šta se desilo. Videla je Zlata, videli su svi - pričala je Marija.

Foto: RTV Pink

Iskoristili smo ovu farbu i kada smo se vraćali, podigao sam joj haljinu. Ispalo je kao da sam je udario po d*petu. Znam šta je ispalo. Kontam i nju, potpuno glupa situacija - pričao je Bojan Olji i Mariji.

Olja je zahtevala da joj Marija kaže da li je zaista Bojan dodirivao njenu zadinju, a Marinkovićevoj nije bilo prijatno da govori o celoj situaciji.

Foto: RTV Pink

Pa jeste... Ja ne znam... Jeste, ali ne mislim da je to namerno. Ne mogu! Ne mogu... Ja sam imala potrebu to da kažem, ja neću da bude da sam nekome rasturila vezu - izjavila je Marija.
Ako ste vas dvoje normalni... Ja nemam pojma šta pokušavate oboje, ali me se to ne tiče. Nemojte mi te fore da me rastavljate sa čovekom - govorila je Olja.

Foto: RTV Pink

Olja je nakon ove situacije otišla sa Bojanom u hotel, gde su se zaneli ispod pokrivača, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bojan Gaćeša

#Olja Bajrami

'