AKTUELNO

Svi su bili besni!

Zbog problema koji je nastao u zalagaonici kada je Radi Vasić nestao prsten, a zatim isti predmet završio kod ove ukućanke, zalagaonica je ranije zatvorena, održan je sastanak, a onda je stiglo i pismo Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Zadrugari, s obzirom na to da je zbog Rade i Lazara zatvorena zalagaonica pre vremena i da nisu svi uspeli da založe ono što su hteli, odmah ćete održati suđenje Radi i Lazaru. Sada pređite u sudnicu, a sudija će na ovom slučaju biti Snežana. Rada i Lazar su svojim postupcima prevarili sve zadrugare jer je zbog njih zatvorena zalagaonica pre kraja radnog vremena - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Ukućani su zatim prešli u sudnicu, a početak suđenja je morao da sačeka s obzirom na to da Snežana Ilić kao sudija, nije imala uticaj na zadrugare koji su sedeli zajedno sa njom za istim stolom, a došlo je i do svađe između Suzane Perović i Zorice Marković.

Foto: RTV Pink

Gospođa Rada i gospodin Rade su sedeli ispred zalagaonice. Tu neke osobe su mi rekle da uzmem taj prsten. Ja sam se vratio unutra. Uzeo sam prsten, dao sam jednoj osobi, ta osoba je vratila, a ja sam gurnuo gospođi Radi u bubicu - govorio je Lazar.

Foto: RTV Pink

Tačno mi je trebalo 300 dinara, što ja nisam imala. Ja sam sedela napolju sa Radetom i čekala svoj red. Tražila sam od zadrugara da mi neko pozajmi novac koji mi fali. Gospodin Mića je pitao da li mi trebaju pare, gospodin Mića je poslao pare i ja sam ušla unutra da uzmem moj prsten - pričala je Rada.

Kako je izgledalo ovo suđenje možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'