AKTUELNO

Branio je drugu!

Ranije danas u Zadruzi je zatvorena zalagaonica nakon što je Radi Vasić nestao prsten. Bora Santana je govorio kako je Rada želela da prevari sve i da je prsten bio kod nje, nakon čega je održan sastanak.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Na sastanku je Lazar Jeremić priznao da je umešan u sve i da je on uzeo prsten i stavio Radi, koja je na sastanku izvadila sav nakit koji poseduje. Posle sastanka, održano je i suđenje koje je vodila Snežana Ilić.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da pre suđenja, tokom sastanka, Snežana nije želela da govori na ovu temu, došlo je do svađe između Rade i Snežane pošto je Vasićeva očekivala da je Ilićeva brani.

Svi me j*bete ovde, ali ćete da me zapamtite! Bora me izdao, sudija me izdao, svi ste me izdali! Kako svi znaju, a ti ne znaš? Šta ti čuješ? Svi su znali, a ti nisi znala! Onda idi kod doktora da proveriš uši! - govorila je Rada Snežani.

Foto: RTV Pink

Neću da imam Rade posla sa tvojom ženom, ti si dobar čovek, ali ja neću da me maltretira. Oni sa kojima se druži neka je brane. Ja nisam znala! Nisam znala! Ne zanima me ja da presuđujem nešto što mi nije rečeno - pričala je Snežana Radi pre suđenja.

U raspravu svoje supruge Rade sa Snežanom umešao se i Rade Vasić koji je branio sudiju.

Ko zna za tvoj pop*šani prsten? - nervozno je izjavio Rade.

Foto: RTV Pink

Ti se ne mešaj, ti da ćutiš, ti gledaj sebe! - odbrusila je Rada Radetu.
Ti nisi kriva ništa, tebi je prsten podmetnut! - izjavio je Rade u nastavku.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rada Vasić

#Rade Vasić

#Snežana Ilić

'